Tricicle presenta a Carles Sans - Per Fi Sol

Què és

¡PER FI SOL!

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci aprofita a PER FI SOL! per parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps. Confessions tant sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar abans en les seves xicotes, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb en Joan i el Paco a un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan estaven actuant a el Japó i també el memorable ridícul que van fer a un Jumbo quan tenia pànic a volar ….

Carles Sans Tricicle - Per Fi Sol - Per que ens van llepar la orealla al Japó
José Corbacho y Carles Sans, Directores de Por Fin Solo

José Corbacho i Carles Sans, Directors

Carles Sans Tricicle - Per Fi Sol - Aventures i desventures Colonoscopia

L'espectacle per

ALS SEGUIDORS DE TRICICLE

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’explica els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet record de públic allà on ha anat. PER FI SOL! Apareix en el moment més oportú com si fos un “making off” de la vida de Tricicle.
És un espectacle basat en fets reals que farà riure a aquells que vulguin saber més de Tricicle, una companyia, que segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país.

A PER FI SOL! no és únicament el què es diu, sinó com s’explica, ja que es combina la paraula i el gest de Carles Sans, que dibuixa una galeria de personatges creant una entranyable empatia entre actor i espectadors. La seva expressivitat gestual i històries fan gaudir al públic perquè descobreixen vivències molt divertides que encara ningú coneix.

Calendari de

GIRA I ENTRADES

Consulta el calendari de bolos:

Fitxa Artística

Guió: Carles Sans

Direcció: Jose Corbacho i Carles Sans

Producció: Lustig Media

Producció Executiva: Maria Antonia Rodríguez

Actor: Carles Sans

Coordinador Tècnic: Sergi Illa

Tècnic Iluminació i So: Ricard Pons

Disseny Gràfic: Maxianplanet.com

Fotos: Elena Infante

Administració: Arantxa Rodríguez

Distribució

Barcelona
MAGNETICA MANAGEMENT
+34 667 46 62 79
elenablanco@magneticam.com

Madrid
SECUENCIA 3
+34 91 457 15 13
info@secuencia3.es